Systeemtherapie Relatief

Voor Systeemtherapie Relatief, bekend onder de internetnaam www.gezinstherapeut-relatief.nl, hebben wij een WordPress website gemaakt.
Bij Systeemtherapie Relatief kun je voor therapie terecht zoals uit de naam te herleiden is. Je kunt met verschillende soorten gezinsproblematiek of relatieproblemen bij Trees den Brok terecht om aan het probleem te werken.

De wensen voor de website waren; het kenbaar maken wie en wat Relatief is en welke diensten zij aanbiedt. Wij hebben haar wensen in het ontwerp verwerkt en alle pagina’s voor haar ingesteld. De content heeft zij aangeleverd en wij hebben hier en daar wat tips gegeven. Het is de bedoeling dat haar website meer cliënten trekt en dat haar cliënten van informatie voorzien worden. Om dit mogelijk te maken, dient zij aan haar zoekmachine optimalisatie te werken. Wij hebben de technische SEO voor de website in orde gemaakt en de website voorzien van een SSL-certificaat voor de veiligheid van data.

Verder zullen wij de website technisch up to date houden en haar regelmatig voorzien van SEO advies. Wij wensen haar veel geluk met haar website. Deel dit bericht op de sociale media kanalen zodat je vrienden kunnen zien dat er een nieuwe website live is gegaan. Mocht je zelf een WordPress website nodig hebben of alleen begeleiding bij het maken van je website, neem dan gerust contact met ons op.

Klant

Systeemtherapie Relatief

Onze werkzaamheden

Logo ontwerpen, website ontwerpen, website bouwen & hosting

Betrokken vaardigheden

Vaardigheden

  • Illustrator/Photoshop
  • WordPress
  • PHP, CSS, HTML, JQuery