Spikey Nailz

Voor de nagelstudio Spikey Nailz te Westervoort hebben wij voor mevrouw Arents-Groeneveld het logo mogen ontwerpen. Nadat wij het logo geheel naar wens hadden ontworpen, heeft zij ons ook gevraagd om een aantal placemats en certificaten te ontwerpen. Wij hebben de ontwerpen bij de drukkerij aangeleverd, zodat zij geen omkijk meer had naar de eisen vanuit de drukkerij.

De certificaten van Spikey Nailz zijn op extra dik en luxe papier afgedrukt. Wij hebben het certificaat geheel naar wens schrijfbaar gemaakt, door te kiezen voor een matte afwerking. De placemats zijn van beide kanten doorzichtig gelamineerd omdat in de nagelstudio veel met vloeistoffen gewerkt wordt. De placemats zijn dus afneembaar.

Als service hebben wij het drukwerk bij haar op het salonadres persoonlijk afgeleverd. Samen hebben wij de verpakkingen uitgepakt en zij was tevreden met het eindresultaat.

Nu dat haar puzzel bijna compleet is, zullen wij een aantal raamstickers en overige promotiematerialen voor haar ontwerpen.

Klant

Spikey Nailz

Onze werkzaamheden

Logo ontwerpen, certificaten ontwerpen, placemats ontwerpen & alle promotiematerialen bedrukken.

Betrokken vaardigheden

Vaardigheden

  • Illustrator/Photoshop/InDesign
  • Creativiteit